НачалоНовини 2024/02Новина

Изпълнителна агенция по горите | Новини

14.02.2024 - ЧАСТ ОТ Е-ИНСТРУМЕНТИТЕ ПО ПРОЕКТ CEE2ACT СА СЪЗДАДЕНИ

Е-инструментът „Онлайн опис за добри практики по биоикономика“ (Резултат 4.1) по проект CEE2ACT вече е наличен  / https://onlineinventory.bioeconomy.sk/ /

Е-инструментът B2B инструмент за свързване на партньори (Резултат 4.4) по проект CEE2ACT вече е наличен /https://www.cee2act-vcg.com/ / . Е-инструментът ще Ви помогне да намерите потенциални партньори за Вашите нови проекти за устойчивост чрез нашата широка мрежа от заинтересовани страни и ще откриете подходящи технологични проекти, които ще намалят емисиите на CO2 и ще увеличат ползите.

Всичките четири е-инструменти по проекта - Инструмент за самооценка за насърчаване на биоикономиката (Резултат 4.2), Платформа за е-знание за насърчаване на биоикономиката и устойчивото управление (Резултат 4.3), разработвани по Работен пакет 4 „Е-решения за устойчиво управление и зелен преход“ по проекта се очаква да бъдат завършени до края на м. февруари 2024 г.

Е-решенията ще служат като важни инструменти, които да позволят на CEE2ACT хъбовете за биоикономика да изградят своя капацитет върху биоикономиката, увеличавайки диверсификацията на източниците на информация.

 

Повече информация за проект CEE2ACT на следните линкове: https://www.cee2act.eu/ , https://www.cee2act.eu/tools , 

https://www.iag.bg/bioeconomy/lang/1/year/2024/month/01/page/1/archive ,

https://twitter.com/CEE2ACT , https://www.linkedin.com/company/cee2act-project/

 
 
 
 

Коментари

Публикувай коментар

Заглавие:
Текст:
Псевдоним:
Е-мейл:
Код за сигурност